IMG 7174
1 IMG 7151 raj
IMG 6190
IMG 6257 raj
IMG 7182 raj
IMG 8091
IMG 8124
IMG 8476
IMG 9132
IMG 9870
IMG 9864
IMG 9833 raj
Loading...

Elämme syyskuun alkua. Kesä on ollut pikkasen erikoinen. Korona. Mutta luonto on tullut monelle läheisemmäksi, hyväksi paikaksi. Se on hieno asia. Olemmehan me osa luontoa. Luonnosta on saanut ja saa ammentaa voimaa, rauhaa, tasapainoa, turvallisuutta ja hyvää oloa, jopa uusia oivalluksia itse elämästä.

IMG_7174.jpg

Vaikka veneretket ryhmille suurimmaksi osaksi peruuntuivat, ovat ihmiset omineen liikkuneet luonnossa. Ilokseni perheet ja ystävät yhdessä ovat olleet aktiivisia ja ovat löytäneet luontopolut. Niitä, hyvin rakennettuja, kauniissa maisemissa kulkevia retkipolkuja on meillä Kouvolan seudulla lukuisia.Yksi suuren suosion saanut on Alakylän luontopolku infotauluineen. Se kulkee KymiSunin venereitin varrella.

Syyskuu on mitä hienointa aikaa luonnossa. Virtaava vesi ja syksyn värit antavat voimaa tulevaan syksyyn. Voimme yhdessä tehdä pienen vaelluksen ja veneretken esim Kouvolankylällä ja pysähtyä nuotiokahveille tai nauttimaan luontoruokailusta kauniisti katetun pöydän ääreen KymiSunin Jokituvilla. Pieni virkistysretki.

Jokituvat ja niiden pihapiiri Kymijoen rannassa, on oivallinen paikka pitää kokous, tiimipalaveri, ideointipalaveri, järjestää iloinen jälleennäkeminen. Uskon että, tekee hyvää tavata kolleegat ihan kasvotusten pitkän etänäolon jälkeen. Vaihtaa pari sanaa ja löytää ehkä jotain ihan uutta tunnetta yhdessä.

Voin kertoa, että ne tilaisuudet, mitä tänä kesänä on ollut, ovat olleet erikoisen hyvältä tuntuvia. On se sitten ollut kokous, syntymäpäiväjuhlat, Kymijoki-päivä, taidevaellus- tapahtuma tai sukulaistapaaminen.

Vielä on meitä varten, niin uskon, auringonsäteitä tarjolla ja ruskan värittämiä päiviä tulossa. Ammennetaan niistä voimaa syksyyn ja sen tuomiin haasteisiin yhteistä raikasta ilmaa hengittäen. Jaetaan ystävällisyyttä, välittämistä, kunnioittamista, tukemista, pikkasen lämpöä toinen toisillemme tässä tilanteessa. Ja uskotaan parempaan huomiseen.

Riitta