Virkisty

Repoveden kansallispuistossa

Löydä Repoveden luonnonrauha. Koe erämaan hiljaisuus hiljaa lipuvassa jokiveneessä. Nauti nuotiopaikan ja nokipannukahvin tuoksusta kodalla. Kuuntele uskomatonta kaikua Kuutinlahden luonnon oopperasalissa. Katso ylös Olhavanvuoren pystysuoraa seinämää ja mieti, uskallatko kiivetä vai oletko se, joka etsii hiljaisuutta metsän sylistä?

Koe Repoveden kansallispuisto 

Opas ottaa ryhmänne vastaan Repoveden kansallispuiston portilla Lapinsalmella ja esittelee puiston. Hän johdattaa ryhmän pitkospuita myöten uuden riippusillan kautta Aurinkoniemelle. Täällä ryhmää odottaa kauniisti katettu kahvipöytä, nuotiokahvit ja tuohivasusta herkulliset lohileivät ja piiraspala.

Istumme hetken kalliolla, jonka jälkeen otamme pienen verryttelyn ja sitten suuntaamme oppaan kanssa polulle. Metsä kutsuu. Kiehtovien ja vaihtelevien maisemien halki vaellamme Kuutinlahdelle. Matkaamme veneellä Mustalammin vuorelle ja käymme näkötornissa, josta laajat erämaa-alueet avautuvat silmiemme eteen. Vene hakee ryhmän takaisin Kuutinlahden poukamaan, luonnon oopperasaliin, missä on katettuna herkullinen luontoateria.

Retkeilemme veneellä puiston sydämessä, Olhavanvuoren ohitse, Löppösen luolan kalliomaalausten ja profiilikallioiden kautta takaisin Lapinsalmelle

Kesto: n. 5 h, vaellus jalan 5/7 km ja veneellä n. 1 h
Ryhmäkoko: 10-50 henkilöä
Lähtöpaikka: Repoveden kansallispuiston portti, Lapinsalmi, Kouvola
Hinta: Henkilömäärän ja tarjoilun mukaan, 90–125€ / hlö. Minimihinta 1100€Hinta sisältää opastetun veneretken, veneen varusteet ja vakuutuksen sekä puistokierroksen ja tarjoilut. Pyydä yksilöity tarjous!
Tarjoilu:
Nuotiokahvit, suolainen ja makea kahvileipä Aurinkoniemessä, luontoruokailu Kuutinlahdessa. Ruokailupaikat reitin mukaan. Katso eri ruokailu vaihtoehtoja täältä!


Hinta sis. alv.

Lisätietoja retkestä?

Voimme räätälöidä sinulle sopivan sisällön ohjelmineen.

Tutustu muihin paketteihin ja palveluihin!


Veneretki Verlaan

Tilaa veneretki

Iltaristeily Kymijoella

Veneretki Kymijoelle