KYMENLAAKSON TARINAKAHVILAT: KYMIJOKI LAUANTAINA 11.6. KLO 13-15

Kouvolan Alakylän Jokituvilla, Joenrannantie 180, 45100 Kouvola

Tervetuloa tarinakahvilaan!

Mitkä ovat sinulle tärkeitä paikkoja Kymijoen varrella? Mitä joki sinulle merkitsee? Entä Kymenlaaksolle? Tarinakahvilat ovat avoimia keskustelutilaisuuksia, joiden tarkoituksena on nostaa esiin kiinnostavia tarinoita kylistä. Tarinat tekevät kustakin kylästä ainutlaatuisen. Voit tuoda mukanasi valokuvia Kymijoen maisemista ja tapahtumista.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 6.6. mennessä tai osoitteeseen alykkaatkulttuurikylat@xamk.fi

Kahvitarjoilu.

Tarinakahviloiden aineistoa hyödynnetään anonyymisti toteuttajien Älykkäät kulttuurikylät ja Kymenlaakson museo toimenpiteissä ja viestinnässä.

Jokainen kylä on tarinan arvoinen!

Älykkäissä kulttuurikylissä (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Maaseuturahasto) Kymenlaakson kyliä kehitetään kohti kestäviä asumisen, vapaa-ajan ja työskentelyn paikkoja kulttuuriympäristöt huomioiden. Toiminnassa keskitytään etätyön, innovaatioiden ja kulttuurihyvinvoinnin tuomiin mahdollisuuksiin kylien elinvoiman lisäämisessä.

Kymenlaakson museo Kotkassa on kulttuuriperinnön asiantuntija, kumppani ja mahdollistaja koko maakunnassa, joka luo mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen. Toiminta lähtee asukkaiden tarpeista ja palveluja kehitetään yhteistyössä alueen yhteisöjen kanssa.

alykkaatkulttuurikylat@xamk.fi
Tapahtumasivu www.xamk.fi/kymijoen-tarinakahvila/

Tapahtuma Facebookissa