Positiivisella mielellä kohti kesää

Tervetuloa retkillemme

Luonto on herännyt vihreään, vehmaaseen ja värikylläiseen kesään. Meitä hellitään auringonpaisteella, vaikka sadekin välillä ropisee. Kaikki ovat kuitenkin normaaliin kesään valmistautumiseen kuuluvia elementtejä. Suomen luontoon kuuluvat vaihtelevat sääolosuhteet ja juuri ne tekevät Suomen kesästä ainutlaatuisen.

KymiSunin 26. toimintakausi on päässyt hyvään alkuun ja ensimmäiset asiakasretket on tehty ja hyvä yhdessäolon tunne on löydetty. Verlassa teimme veneretken ja ruokailimme luonnon omassa ruokasalissa kehityspäivien yhteydessä. Historiallisella Kymijoelle ja KymiSunin Jokituvilla vietimme tehokkaan ja rentouttavan tyky-päivän maittavan aterian ryydittämänä.

Veneretki vesillä, joella ja järvellä on tuntunut hyvältä pitkän ja raskaan vuoden jälkeen. Positiivisella mielellä mennään kohti kesää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omaa kesän retkeä varten info@kymisun.fi. Viritellään hyvä luotttavainen mieli tulevaan ja iloitaan tästä hienosta ajasta Suomen kauniissa suvessa.

Riitta - joen emäntä

Uusia tuulia tarjolla

Oravalan kartano (kuvassa) on pieni, rauhallinen ja historiallinen miljöö ja luomutila. Kartano on upea vaihtoehto juhlien viettoon tai sukutapaamisiin. Se soveltuu erinomaisesti myös yritysten eri tarpeisiin. Kartanon 350-vuotinen historia ja kaunis tammipuisto yhdistettynä KymiSunin veneretkeen Kymijoen kauniissa kulttuurimaisemassa tekevät kesäjuhlista täydelliset.

Radalla Resort on uusi konferenssi- ja virkistyskohde Iitin Urajärven rannalla. Teemme sieltä käsin KymiSunin veneretkiä tarjoiluineen.

6f1befd5-ec00-1c44-882f-57a394875de4.jpg

Perinteiset Kymijoki-retket

Tarjonnassamme ovat edelleen myös tutut, perinteiset Kymijoki-retket. Lapsille onkiretkiä ja kummitusretkiä, aikuisille kiinnostava retki joen historiaan. Ankkapurhan kulttuuripuistossa voi vaeltaa Alvar Aallon ja Mathilda Wreden jalanjäljissä! Tutustu Kymijoki-retkiin www.kymisun.fi

Retket Verlaan ja Repovedelle

Retkitarjontaamme kuuluvat edelleen retket Verlaan tutustumaan UNESCOn maailmanperintölkohteeseen. Alueella toimii kesäisin pieniä myymälöitä, kahvila ja käsityöpajoja, joissa paikalliset käsityöläiset esittelevät ja myyvät tuotteitaan. Retkikohteena on myös Repoveden kansallispuisto, joka tarjoaa upeat puitteet monenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn.

Kirjailijaristeilyt ja musiikkitapahtuma Riitan Jokituvilla

Tutustu myös kesän erillistapahtumiin, jotka järjestäme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Julkaistu: 1.6.2021