Veneretki Kymijoelle – voimaannuttava löytöretki

Haluatko löytöretkelle? Veneretki puisella tervantuoksuisella jokiveneellä on ainutkertainen kokemus.

Vain 5 km:n päässä Kouvolan keskustasta olet idyllisessä maalaismaisemassa, vanhalla rajajoella. On monta tapaa lähteä tälle retkelle: hyvä yhdessäolo, juhla, eläkkeellelähtö, syntymäpäivät, sukutapaaminen, elämyslahjana jollekin, sisarusperheet tai ystäväperheet yhdessä. Näin voi myös pitää kokouksen luontoelämyksellä tai viettää tyhypäivää Kymijoen kainalossa.

Tavataan KymiSunin Jokituvilla, missä ensin pieni esittely tervetulaisimaljan kera. Puemme turvaliivit ja lähdemme opastetulle veneretkelle. Retki avaa aivan uuden ulottuvuuden Kouvolaan, kun vesiltä käsin katselemme kulttuurimaisemaa ja kuuntelemme oppaamme Reinon hämmästyttävän rikasta kerrontaa joen historiasta ja rantojen elämästä. Reittinä meillä on Kouvolankylä - Korian sillat - Keltti. Palattuamme takisin lähtöpaikkaan nautimme nokipannukahvit, nuotioleivän, raikkaan salaatin ja lumpeenvalkoisen kakkupalan. Nautimme yhteisestä ajasta ja annamme ajan pysähtyä.

Ajankohta: touko-lokakuu, avovesikausi

Kesto: noin 3 h tai sopimuksen mukaan

Ryhmäkoko: 5 - noin 50 hlöä erillisjärjestelyin, 2 venettä, 12 hlöä/vene yhtäaikaa joella

Lähtöpaikka: KymiSunin Jokituvat, Kouvolankylä, Joenrannantie 180, 45100 Kouvola

Hinta: alkaen 61 eur/hlö, minimiveloitus 10 hlöä

Hinta sisältää tervetuliaismaljan, opastetun veneretken, veneen varusteet, vakuutuksen, tarjoilun Jokituvilla ja alv:n. Retken voi tilata myös ruokailulla. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Lisätietoa retkestä

Voimme räätälöidä sinulle sopivan sisällön ohjelmineen.

Tutustu muihin retkipaketteihimme

Iltaristeily

Veneretki verlaan

Retki Repovedelle

Tilaa veneretki