Metsämieli

Metsämielellä aistitaan ympärillä olevaa luontoa Metsämieli-menetelmän keinoin ja se tuo syventävän rentoutus hetken arkeen. Retkellä tehdään ohjatusti läsnäoloon, voimavaroihin ja mielentaitoihin liittyviä harjoituksia ja liikutaan rauhallisesti kävellen. Metsämieli-retken jälkeen olo on tyyni ja rentoutunut.

Vetäjänä Hyväntuuliset Metsämieli-ohjaaja Tuula.

Luonto- / metsäjooga

Luontojoogassa nautimme luonnon energiasta eri vuodenaikoina ja saamme luonnosta voimaa. Teemme kehoa lempeästi avaavia ja vahvistavia liikkeitä osan mahdollisesti puiden avustuksella sekä annamme hengityksen rentouttaa kehon sekä mielen. Luontojoogassa hiljennymme aistimaan luonnon tunnelmaa ja teemme luontoyhteysharjoituksia. Et tarvitse aiempaa joogataustaa osallistuessasi tuokioon. Hetki päätetään rentoutusharjoitukseen, joka paikasta riippuen voi olla mahdollista toteuttaa riippumatoissa.

Luonto- tai metsäjoogan kesto n. 1h, vetäjänä Naavago.fi Katja.

FasciaMethod kehonhuoltotunti

Saa luonnosta voimaa ja koe jotain ainutlaatuista! Haluatko yhdistää elämykset, raittiin ulkoilman, metsän kauneuden ja rauhan, samalla poistaen kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä rentouttaa mieltäsi luonnon omalla salilla? Tuokio päätetään loppurentoutukseen, jonka paikan niin salliessa voit tehdä riippumaitoissa katsellen puunlatvoja ja aistien metsän rauhaa.

Kehonhuoltotunnin kesto on n. 1h, vetäjänä Naavago.fi Katja.

Äänimaljarentoutus sointukylpynä luonnossa

Äänimaljarentoutuksessa äänimaljojen kaunis ja harmoninen ääni syvärentouttaa ja hoitaa lempeästi kehoa ja mieltäsi. Sointukylvyssä pääset nauttimaan lämpimän peiton alla haluamassasi asennossa rentoutuen tai istuen. Sointukylpy aloitetaan alustuksella, jossa kuulet hieman äänimaljoista ja niiden vaikutuksesta. Ihmiskehossa on lähes 70 prosenttia vettä, jota pitkin maljojen rauhoittavat ääniaallot värähtelevät hoidon aikana saavuttaen näin jokaisen kehon osan. Äänimaljarentoutus voi lieventää stressiä, unettomuutta ja kehon jännitystiloja. Rentoutuksen aikana vaivut helposti unen rajamaille, ja maljojen kaunis sointi rauhoittaa mielen kaikista ylimääräisestä. Yksi 45 min rentoutus vastaa jopa 3-4 tunnin unta.

Äänimaljarentoutuksen kesto on n. 1h, vetäjänä Naavago.fi Katja.